Beste ouders,


Bij deze de nieuwsbrief voor de maand april.

De meeste communicatie gaat de laatste tijd via onze 2 whatsapp groepen (algemeen en voor wedstrijden) Als je hier nog niet in laat het mij dan even weten.

Bij deze het laatste "hot news" van deze maand:


Judo en Jiu Jitsu school bestaat 30 jaar!

Dit jaar bestaat de school 30 jaar. In september 1994 startte ik voor mijzelf na daarvoor al enkele jaren als Judo, Jiu Jitsu en Karate leraar aan de slag geweest te zijn bij een sportschool in Overveen.

In die 30 jaar heb ik denk ik wel 100.000 keer een bandje bij de kids omgeknoopt, meer dan 250 leerlingen begeleid naar een zwarte band en meer dan 100 judoka's en jiu jitsuka's begeleid naar een NK titel en meer. Kortom een fantastische tijd en nog steeds ga ik elke dag met plezier de mat op om les te geven. Van je hobby/passie je beroep maken is mij in ieder geval gelukt😉

Als 5 jarig jongetje stapte ik voor het eerst de judomat op en ook dit is dit jaar 50 jaar geleden....met deze ronde getallen voor mijzelf ook weer een leuk moment om maar weer eens examen te doen voor mijn 5e dan Judo op 8 juni. Het laatste examen voor 4e dan Judo en Jiu Jitsu was alweer in 2001😂


Jeugdkamp 29 en 30 april

Om het 30 jarig jubileum te vieren hebben we verschillende leuke actie's en events gepland:

Als eerste organiseren we op 29 en 30 april een jeugdkamp in Heemskerk. Al ruim 40 kids hebben zich ingeschreven voor dit kamp waar verschillende Olympiërs ook les komen geven. Frank de Wit, Linda Bolder (beide oud leerlingen) en Michael Korrel komen zeker langs. Daarnaast staan er veel leuke activiteiten op het programma dus heel interessant om erbij aanwezig te zijn.Inschrijven kan via https://judoryu.nl/judokamp/


Naast ons kamp hebben wij ook een vrienden en vriendinnen actie in de maanden april t/m juni.

In deze periode is het mogelijk om een vriend of vriendin van de kinderen kennis te laten maken met deze mooie sporten. Besluiten ze na 2 proeflessen om lid te worden dan krijgen jullie een gratis maand contributie👌🏻 Graag vooraf even aanmelden.


Aikido

Paul Keessen is op dinsdagavond actief met Aikido lessen voor volwassenen in Haarlem. De les is van 19.30-21.00 uur. Wil je eens kennismaken met deze mooie Budo sport dan ben je van harte welkom. Stuur mij even een bericht en ik zet je op de lijst voor een introductie.


Danslessen

Op zaterdag zijn er ook danslessen in Santpoort-Zuid (locatie 't Gymhuys).

Mijn oudste dochter Sabine, die druk bezig is om haar opleiding docent dans in Amsterdam af te ronden, is haar eigen dansstudio begonnen. Uiteraard is een gratis proefles mogelijk en hebben wij dezelfde ledenactie hierbij als met de judo en jiu jitsu lessen.

Aanmelden kan door mij een berichtje te sturen en meer informatie staat ook op haar website https://origindance.nl


JBN keurmerk

Afgelopen maand ontvingen wij van de JBN (Judo Bond Nederland) een verlenging van ons keurmerk voor 2024 en 2025. Als één van de eerste scholen ontvingen wij dit keurmerk 2 jaar geleden van de JBN en is dit nu weer verlengd. Met het keurmerk, 100 clubs n NL, worden wij getoetst aan verschillende criteria zoals diploma's en lesbevoegdheid docenten inclusief VOG's, lesplannen, protocollen omtrent pestgedrag en sexuele intimidatie en protocollen om de kwaliteit te waarborgen.

Uiteraard zijn wie hier heel blij mee. Je kunt aan het witte pak en zwarte band helaas niet zien of een docent wel genoeg capaciteiten heeft en bevoegd is.

Meer informatie omtrent het lidmaatschap va de JBN ontvangen jullie binnenkort.


Mochten er nog vragen zij dan hoor ik dit uiteraard graag.


Met vriendelijke groet,


Ben Rietdijk