UITSLAGEN SEIZOEN 2022-2023

Op deze pagina staan alle resultaten van onze judoka's in het seizoen 2022-2023

West Friese Jeugdcompetitie 18 december 2022

4 x winst in de Jeugd West Friese competitie

Vandaag stond ons team op de judomat in Alkmaar bij de 3e ronde van de West Friese competitie. Alle 4 wedstrijden werden knap en met een sportieve strijd gewonnen. Het team startte met een 10-8 winst op Bos, daarna 18-0 tegen Hajime, 12-6 winst tegen Kodokan en in de laatste ronde 10-8 winst op Salomons. Met nog 2 competitie rondes voor de boeg staan we voorlopig bovenaan

In het team stonden Vajèn, Lucca, Flint, Senne, Joris, Jay, Thijn, Daren, Sanne, Megan en Xavi. De volgende ronde is op 5 februari en de eindronde op 19 maart.

Open Waterlandse kampioenschappen 11 december 2022

Mooie resultaten in Purmerend

Op het Waterlandtoernooi van SV Kodokan uit Purmerend hebben onze judoka’s uitstekend gepresteerd

Goud was er voor Joris Dolman en Jay Poort (die al zijn partijen binnen 15 seconden wist te winnen). Zilver was er voor Vajèn Rietdijk en Liam James en brons ging mee met Lucca Sissoko, Gijs Breurkens, Katie van Heijningen, Lisa Donders, Thijn Beekhuis en Wessel Severijn. Net buiten het podium bleven Ivy, Senne, Sanne, Roos, Megan, Bram, Xavi en Gijs. 

2e ronde West Friese competitie 10 december

Op zaterdag 10 december was er weer een gezellig avondje in de West Friese competitie met de “oudjes” vandaag Lucas en Maarten Visker, Jorne Kaldenbach, Melvin Schol, Mike vd Plas en Timo Lesterhuis op de mat. Het resulteerde in 2 rondjes winst op Kenamju en Frits vd Werff. Leuk om te zien dat vanavond ook oud Nederlands kampioenen senioren Melvin Schol en Timo Lesterhuis weer een potje meedraaiden.

Na de eerste 2 competities zijn we nu koploper👌🏻