Judolessen in Santpoort Noord

Start nu met een gratis proefles Judo of Tuimeljudo

35

Jaar ervaring in het lesgeven van kleine kinderen tot Olympische judoka's

200+

Judoka's en Jiu Jitsuka's opgeleid naar de zwarte band

100 +

Nederlands kampioenen opgeleid

Judo in Santpoort-Noord

In het oude NS station in Santpoort-Noord is Ben Rietdijk vanaf mei 2021 gestart met Judo en TuimelJudo lessen voor de jeugd (in deze corona periode) t/m 17 jaar. 

Wil jij met je zoon of dochter ook kennismaken met onze gratis proeflessen? Reageer dan op onze contactpagina. Zodra het weer kan en mag met alle Corona maatregelen starten er ook lessen voor de senioren, Self Defense lessen voor vrouwen en kinderen en BJJ (Braziliaans Jiu Jitsu).

Wat anderen over ons zeggen:

Ik ben bij Ben Rietdijk gestart als jong meisje en het hele traject t/m Olympische spelen in Rio de Janeiro samen met hem doorlopen. Veel samen meegemaakt en ook gewonnen. Ik kan niet wachten tot mijn zoon bij hem de mat op kan in Santpoort-Noord.

Linda Bolder

Best Judo  en Jiu JitsušŸ„‹ in town... of je nu een maal per week wilt leren of Olympische ambities hebt. bij Ben Rietdijk zit je op het juiste adres voor Judo, Jiu Jitsu en BJJ lessen.

Remco Pardoel

Als judoka jaren bij Ben getraind en vele successen behaald waaronder Europees goud en diverse NK titels en nu zit mijn zoon Tobias weer bij hem op les in HeemskerkšŸ‘ŒšŸ»Toptrainer

Michelle Diemeer

Met ruim 35 jaar ervaring staat Ben Rietdijk nog steeds heel energiek op de judomat om de kinderen het Judospel aan te leren.

Ben is gediplomeerd Judoleraar B, 4e dan Judo, was o.a. docent op het CIOS en begeleidde jarenlang judoka's vanaf jeugd naar de zwarte band en in het wedstrijdjudo naar grote prestaties.

Onze Judoschool is uiteraard aangesloten bij de Judo Bond Nederland.


Plezier staat voorop

Het belangrijkste is dat de kinderen met plezier op de judomat staan. De lessen zijn zo opgebouwd dat het plezier in het Judo spel voorop staat. Verder is er elke les aandacht voor valbreken en de verschillende Judo technieken zowel staand als op de grond.


Gratis proeflessen

Bij Judo Ryu Rietdijk kun je altijd en geheel vrijblijvend 2 gratis proeflessen volgen. In deze periode kunnen ze een judopakje lenen om gelijk "echt" mee te doen. Als ze hierna besluiten om lid te worden kunnen wij ook de judopakjes bestellen. Bij inschrijving in de maand juni zal er geen inschrijfgeld verschuldigd zijn.


Snel de judomat op? Laat hieronder dan je gegevens achter