Over {bedrijfsnaam}

Je motto of missie

Ben Rietdijk

Geboren in 1969 en vader van Sabine van 16 en Vajèn van 6 die ook lekker op Judo zit. Op 5 jarige leeftijd ben ik zelf gestart met Judo en enkele jaren later met Karate en Jiu Jitsu. In die tijd veel wedstrijden gedraaid in alle disciplines. Met Judo suptop gedraaid in Nederland en in Jiu Jitsu op WK niveau aardig wat medailles bij elkaar gewonnen😉. In die periode WK medailles, Europees kampioen, brons op de World Games en 5 keer Nederlands kampioen geworden.
Op mijn 16e jaar had ik het diploma Jeugdjudoleider en daarna Judo en Jiu Jitsuleraar A en B behaald, opleiding Topcoach5 en docent geweest op het CIOS Haarlem voor het hoofdkeuzevak Judo en de eerstejaars studenten. Verder 4e dan Judo, 4e dan Jiu Jitsu en 1e dan Karate.
Ik geef dus al 35 jaar Judoles. In de beginperiode bij een sportschool in Overveen en later in mijn eigen sportcentra, vooral in Velserbroek.

Hierin jaren heel succesvol geweest met recreatie en topjudoka’s. Meer dan 200 judoka's en jiu-jitsuka's opgeleid tot zwarte band en met veel top judoka’s de hele wereld over geweest voor Judo wedstrijden en trainingsstages en aardig wat ‘goed materiaal” kunnen afleveren. Huidige wereldtopper Frank de Wit stond jaren op de mat maar ook de Heemskerkse Michelle Diemeer won veel titels, waaronder Nederlandse en Europese titels.

Met Linda Bolder ben ik jaren op pad geweest en dit resulteerde o.a. in diverse EK titels, 7e op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en mooie Grand slam overwinningen in Parijs en Tokyo. Op onze facebook pagina “Topjudo Ryu Heemskerk” staat ook nog aardig wat historie over de oudere groep judoka’s.

Behalve dat de vechtsporten altijd een rode draad in mijn leven zijn geweest ben ik ook op mijn 24e gestart met mijn 1e sportcentrum.

Na 25 jaar ondernemen heb ik in 2019 afscheid genomen van dit grote sportcentrum en ben mij gaan richten op kleinschalige sportconcepten. Met Reshape Your Body in Driehuis en Santpoort Noord richt ik mij vooral op trainen met de Milon cirkel, Personal Trainingen en een nieuw Boksconcept.

En wat belangrijker is...ik kan mijn passie en liefde voor de Budosporten weer doorgeven aan jonge (en oude) sporters. Sinds 2019 weer in Heemskerk en dit jaar starten wij ook in Santpoort-Noord.


Ons team

Jij

Functie

Collega 1

Functie

Collega 2

Functie

Collega 3

Functie